G kwadraat Financieel Advies

G kwadraat geeft financieel advies aan particuliere en bedrijfsmatige relaties. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen. Hierbij is financiële planning het uitgangspunt waardoor we in staat zijn breed te adviseren en we een totaaladvies kunnen geven.

Wilt u deskundig advies, maar wilt u geen nummer zijn? Vindt u het belangrijk dat afspraak ook afspraak is en hecht u aan een goede communicatie? Dan bent u bij G kwadraat aan het juiste adres! Zo nemen we uitgebreid de tijd voor u en doen graag een stapje meer voor onze klanten. Wij zien het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen.

G kwadraat met het accent op ú!

Onze werkwijze

  • Bij ons hebt u de volgende mogelijkheden:
  • Uurtarief
  • Vast bedrag
  • (Service)-abonnement
  • Provisie (alleen schadeverzekeringen)

Kijk in ons Dienstenwijzer voor meer informatie of neem contact met ons op!

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac Backoffice.

Even voorstellen

Met een team van 3 medewerkers en onze digitale assistent staan wij voor u klaar. Wij stellen ons graag aan u voor.

Géke Gebert

Géke Gebert

Eigenaar / Adviseur

Lees verder
Freke Neerhof

Freke Neerhof

Adviseur

Lees verder
Marjon van der Pol

Marjon van der Pol

Adviseur

Lees verder
Loes

Loes

Digitale assistent

Lees verder