Wie zijn wij

G kwadraat  geeft financieel advies aan particuliere en bedrijfsmatige relaties. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw verzekeringen, hypotheken, financieringen en pensioenen. Hierbij is financiële planning het uitgangspunt waardoor we in staat zijn breed te adviseren en we een totaaladvies kunnen geven.

Wilt u deskundig advies, maar wilt u geen nummer zijn? Vindt u het belangrijk dat afspraak ook afspraak is en hecht u aan een goede communicatie?  Dan bent u bij G kwadraat aan het juiste adres! Zo nemen we uitgebreid de tijd voor u en doen graag een stapje meer voor onze klanten. Wij zien het als een uitdaging om uw verwachtingen te overtreffen.

G kwadraat met het accent op ú!

 

Géke Gebert

Ik ben eigenaar van G kwadraat Financieel Advies en heb ruim 25 jaar ervaring; eerst bij een bank en sinds 2000 als zelfstandig ondernemer. Mijn credo is “doe wat je zegt en zeg wat je doet”. Afspraken nakomen; het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat blijkt in de praktijk toch vaak anders te zijn. Ik vind het in elk geval belangrijk en daarbij probeer ik een klant zoveel mogelijk op de hoogte te houden van wat er gebeurt. Vooral bij complexe zaken zoals het aanvragen van een hypotheek. Voor ons dagelijks werk, maar voor een klant heel erg spannend. Dan wil je toch graag weten of het allemaal goed verloopt. Daarnaast vind ik het belangrijk om een goed advies te geven waardoor een klant tevreden is en ook terug blijft komen. En, bijkomend voordeel is dat tevreden klanten ook weer andere klanten doorverwijzen!

Als gecertificeerd financieel planner ben ik staat om breed te adviseren over uw financiële toekomst. Vaak is de insteek een hypothecaire lening, bijvoorbeeld omdat er een woning gekocht wordt of de hypotheek aangepast moet worden. Maar het kan ook een echtscheiding zijn, het accepteren van een andere baan of het opstarten van een eigen onderneming. In al deze situaties kan ik de financiële situatie in kaart brengen en adviezen geven over de te nemen stappen.

In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek hardloopster en geef ik looptrainingen en Pilates les bij de lopersgroep Brandevoort. Verder geniet ik ervan om met vrienden een goed glas wijn te drinken en een lekkere maaltijd te nuttigen. Het hardlopen komt hierbij goed van pas!
 

Freke Neerhof

Ik ben getrouwd met Johan en moeder van 3 zonen. Samen met mijn gezin hebben we 2 jaar in San Diego gewoond voor het werk van mijn man. Ik werk sinds 2014 bij Géke en ondersteun haar met veel plezier op  het gebied van schade- en levensverzekeringen en hypotheken. In het verleden heb ik gewerkt bij een bank, een tussenpersoon en een makelaarskantoor. In mijn vrije tijd studeer ik weer en ben ik vaak creatief bezig met stempels, papier, inkt en verf. Daarnaast loop ik graag een rondje hard, fiets ik of ben ik op pad om te geocachen of te winkelen.

Marjon van der Pol

Ik ben getrouwd en moeder van een volwassen zoon en dochter. Ik werk sinds oktober 2017 met veel plezier bij G-kwadraat. In het verleden heb ik ruime ervaring opgedaan bij verschillende banken en tussenpersonen.  Ik help u graag op het gebied van alle verzekeringen.

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of ben ik in ’s-Hertogenbosch met familie of vrienden op een terrasje te vinden.

 

Onze werkwijze

Bij ons hebt u de volgende mogelijkheden:

- Uurtarief

- Vast bedrag

- (Service)-abonnement

- Provisie (alleen schadeverzekeringen)

Kijk in ons dienstverleningsdocument voor meer informatie of neem contact met ons op!

 

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers. Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac Backoffice.

 

 

 

 

DSC 0386

 Geke Gebert

DSC 0401

Freke Neerhof

IMG 7498 marjon tbv webnew1

Marjon van der Pol 

Contactformulier

Contact opnemen

  • Telefoon: 040 - 214 00 00
  • E-mail: info@gkwadraat.com
Ik heb heel fijn samengewerkt met de hypotheekadviseur van G Kwadraat

 

Lees meer

Contactformulier

Contact opnemen

  • Telefoon: 040 - 214 00 00
  • E-mail: info@gkwadraat.com